Támogatott böngészők

A rendszer elsősorban Firefox böngészőre lett optimalizálva, de az Opera a Google Chrome és a Miscrosoft Edge böngészőkön is megfelelően jelenik meg az alkalmazás. A Microsoft Internet Explorer nem támogatott böngésző az alkalmazás megjelenítésére.

JavaScirpt engedélyezése

A JavaScirpt engedélyezése alapvetően szükséges a rendszer használatához. Az különböző böngészőkben az engedélyezésről ezen a linken olvashat.

Regisztrációs problémák

A kezdőoldalon történő regisztrációt követően kérjük, hogy az e-mailben megküldött linkre kattintva erősítse meg regisztrációs szándékát, majd jelentkezzen be a megadott felhasználónevével és jelszavával. Előfordul, hogy az aktiváló levelet a helyi levelező rendszer spam-ként kezeli, ezért kérjük ellenőrizze levélszemét mappáit is. Amennyiben nem sikerül a belépés, kérjük a Magyar Közút Elektronikus Ügyfélszolgálatátán keresztül jelezze.

Előzmények törlése

A böngészőben az előzmények törlése gyakran megoldja belépéskor vagy használat közben a rendszer által generált hibákat. Az előzmények törlése funkciót a böngésző beállításai között találja.

Satellite térképek

Felhívjuk a felhasználók figyelmét, hogy a térképi felületen megjelenő/bekapcsolható műholdas térképek WGS84 vetületi rendszer szerint georeferáltak, míg a magyar közúti hálózat és ingatlan kataszteri alaptérkép EOV vetületi rendszerű. Belenagyításnál a referencia rendszerek közötti különbségekből látható eltérések mutatkozhatnak.

OKA adatfrissesség

Az Országos Közúti Adatbankból származó adatok frissessége:
2023.10.10.

Adatvédelmi tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztató frissült.
Ide kattintva megtekinthető.

Kapcsolatfelvétel


Magyar Közút Elektronikus Ügyfélszolgálatát

A linkre kattintva: 'A Magyar Közút által üzemeltetett informatikai rendszerekkel kapcsolatos kérdések, bejelentések' fül alatt a 'KIRA' kategória menüt választva veheti fel velünk a kapcsolatot.Hírek